Uskaltauduin tänään Hulluille päiville aamupäivästä ja siellä pääsi ihan kiitettävän hyvin sekä liikkumaan että jopa kurkistelemaan tavarakoreihin. Leffahamstraajana päädyin selaamaan alennusdvd-leffoja ja tadaaaa!!! Loysin Piano- elokuvan, jota olen kovasti yrittänyt etsiä kohtuulliseen hintaan. Ja hintahan oli kohtuullinen, 4.90 e =)

 Piano on yksi niistä elokuvista, joista pidän ja samalla en pidä. Pidän kovasti sen värimaailmasta, puvustuksesta, musiikista ja näyttelijoistä. MUTTA leffan tunnelma on se, joka saa mielipiteeni jakautumaan kahtia. Tykkään siitä, miten kohtaukset on kuvattu, mutta tunnelma on ajoittain painostava ja ahdistava (esim. sormen  irtihakkaaminen )  Voi olla, että leffa jää hyllyä lämmittämään, tai sitten katson sen näin vuosien jälkeen jo tänään...

 Toinen alelaari-leffaloyto oli samaan hintaan hankittu Meri sisälläni. On jo monta kertaa pitänyt katsoa se, mutta aina on jäänyt. Juoni ainakin vaikuttaa tosi hyvältä, mielenkiintoiselta ja erilaiselta. Kovat on siis odotukset tätä leffaa kohtaan =)